DivSom24
Mad på divisionssommerlejren
Vi skal spise økologisk på lejren!
Vi genbruger alletiders kogebog fra SL'22 og har nu udvalgt retterne til lejren :)
Vi skal spise økologisk på hele lejren og vi går efter at få det økologiske spisemærke i guld!
LØRDAG
BBQ Gris m/sommergrønt
SØNDAG
Bygotto m/sommergrønt
MANDAG
Thailandsk blomkålskarry
TIRSDAG
Fladbrød m/kylling og grønt
ONSDAG
Bix m/ bearnaisecreme
TORSDAG
Fremtidens bolognese
FREDAG
Hotdogs m/hjemmesylt
Menu hensyn
Der tages hensyn til allergier, vegetar, gluten -og laktoseintolerans.
Morgenmad
Havregryn, cornflakes, mælk, brød, smør, syltetøj, kødpålæg og ost
Frokost
- Rugbrød, 4 forskellige slags pålæg, remoulade, mayonnaise, ristede løg, tomat og agurk
- Tirsdag vil der være mulighed for at smøre en sandwichs.